bbbbbbbbbbbbbb

Condiţii tehnice:

1. Betoanele din listă, de la clasa C12/15 până la clasa C32/40 şi şapele fluide sunt preparate cu aditiv plastifiant sau superplastifiant, conform NE 012.

2. Betoanele din listă, de la clasa BcR 3.5 până la clasa BcR 4.5 sunt preparate cu agregate concasate, cu aditiv antrenor de aer şi respectă SR 183-1-1995.

3. Pe perioada de timp cu temperaturi foarte scăzute, betoanele se prepară cu apă caldă şi cu agregatele încălzite, preţurile crescând cu 18%.

4. În situaţia în care se solicită pompa, beneficiarul are obligaţia să asigure în prealabil amorsa (ciment şi apă) necesară pompării betonului.

Condiţii comerciale:


1. În cazul în care se solicită alte tipuri de betoane care nu sunt în listă, beneficiarul va suporta costul întocmirii reţetei de către laborator, iar livrarea acestora va fi posibilă numai după stabilirea preţurilor de livrare.

2. În cazul în care autobetoniera este imobilizată mai mult de 5 minute pentru fiecare mc descărcat, staţionarea suplimentară se va taxa cu 52 lei / ora.

3. În cazul în care se solicită prelungirea braţelor autopompelor de beton, se vor taxa suplimentar
10 lei / ml de prelungire ţevi sau furtune.

4. Programul de lucru al Staţiei de betoane este de luni până vineri, între orele 7.30 şi 16.30.

5. Pentru comenzi solicitate a fi livrate dupa ora 18.00 sau pentru produsele şi serviciile furnizate în zilele de sambătă, duminică şi sărbatori legale, beneficiarul va suporta un spor de 25% faţă de preţurile din lista de produse, pentru comenzi mai mici de 50mc / zi.

6. Beneficiarul va suporta cotă parte din valoarea taxelor impuse de autorităţile locale pentru deplasarea utilajelor speciale şi de transport la locul şantierului.

7. Autopompa se achită de la sosirea în şantier până la părăsirea şantierului, după spălare, în module catede 0.5 ore, dupa prima ora de functionare.

8. Beneficiarul se obligă să amenajeze accesul în incinta şantierului, astfel încât să permită accesul facil al mijloacelor de transport şi al autopompei sau să achite furnizorului contravaloarea acestor lucrari fără obiecţiuni.

9. În cazul închirierii pompei stationare, beneficiarul are obligaţia de a pune la dispoziţie gratuit personal pentru montarea / demontarea furtunelor, spălarea echipamentului, precum şi o sursa de apă.

Condiţii de plată:


Plata se efectuează de regulă înaintea livrarii cash, cu OP vizat de bancă, cu fila CEC sau BO avalizat de bancă.

Discount-urile se acordă în funcţie de cantitatea comandată şi modalitatea de plată.

În mod obligatoriu  se efectuează livrari doar în baza unei comenzi ferme şi a unui contract.


Home |Despre noi | Produse si servicii | Ce oferim | Certificari | Conditii de livrare | Clienti si beneficiari | Preturile zonei | Contact
Toate drepturile rezervate Dinamic BMP ©2004